Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-02-2014 08:13:07
Elektronica & TV

Rijden met qaud 500 watt op de weg

Tijger1 schreef op zondag 2 feb 2014, 12:22: ik denk dat het zoontje na tweeëneenhalf jaar nu wel een raceauto zal hebben, voor op de stoep.

:o) lol... ik denk dat je daar wel eens gelijk in zou kunnen hebben. :-)

maar goed, ik vraag me af of voor dit onderwerp wel een echte regelgeving bestaat... zouden kinderen met een electrische quad op de stoep mogen rijden ook zonder begeleiding.?.. want een gewone skelter (zo'n ding met trappers ) is geen probleem.. dus waarom wel een electrische quad.... heeft dat te maken met het feit dat het gemotiriseerd is ? (ook al is het dan een electromotor ) of heeft het met een max.bepaald vermogen te maken in pk's of kw ? of met een bepaalde max snelheid ? ik kan er niks over vinden hoe het is geregeld voor kinderspeelgoed.