Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
monica - 12-02-2014 23:57:43
Geldzaken & Recht

Portokosten

2x verzoek ontvangen in het afgelopen jaar.
1e verzoek niet betaald, want de ongefrankeerde brief die ik bij verzoek ontvangen zou hebben om vertraging te voorkomen, had ik niet gehad. dit ook laten weten aan post nl.
brief kwam een week later alsnog.
2e verzoek kwam samen met een door ons gestuurde brief waar te weinig port op zat. brief was paar gram zwaarder dan voor 1 zegel mag. postzegel bijgeplakt en opnieuw op de bus gedaan. extra port niet betaald, bewuste brief kwam pas een week na versturen retour bij ons, daar ga ik niet extra voor betalen.

ik vind het redelijk om als je te weinig gefrankeerd hebt, dit bedrag bij te betalen. ik vind het niet redelijk om extra, vaak 2 tot 3x zoveel, te betalen zolang post nl post niet, verkeerd of veel te laat bezorgd.