Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-02-2014 13:19:55
Elektronica & TV

Wasmachine van het merk candy

Hallo
ik heb zelf candy fgo 136 gekocht in 2012.
het is een stroomvreter. candy hoover scheept je ook af. de winkelier. wil wel wat voor je doen. maar er komt een monteur van candy. nou het kost altijd wel geld ondanks 5 jaar garantie.
je moet eerst zo wat de hele machine uit elkaar halen. om te kijken of je geen gebruikers fout hebt.
het is een a klasse +. maar de stroom meter giert rond. en het wassen duurt wel 3 uur. ik erger mij er ook aan. ik moest dit jaar ook flink bij betalen. wat ik las klopt. ze schepen je af. zo wordt wassen duur. en het duurt lang. de machine kan ook kleine programma's van 30 minuten. maar voor een frisse was uiteraard, een hele programma. de monteur van gia gooit ook problemen op was poeder. je moet van zo,n monteur beslist. een eetlepel soda er bij in doen. maar voor ontkalken. af en toe de machine even leeg wassen op 90 graden met wat azijn. tegen kalk. wat mij boos maakt is de stroom die de machine verbruikt. ik hoop dat kassa hier ook eens aandacht aan besteed
engbert