Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 17-02-2014 16:36:25
Geldzaken & Recht

Na echtscheiding geen huis krijgen

Als het huis alleen op naam van uw aanstaande ex staat,heeft hij dat opzich goed gedaan.en dat vader daardoor de kinderen heeft is ook goed gedaan.even afgezien van de ellende die de kinderen nu meemaken,want dat is natuurlijk vreselijk.
en dat u als moeder geen urgentie krijgt voor een woning vind ik ook terecht want in 9 van de tien gevallen zijn de vaders de dupe en moeten noodgedwongen in een caravan gaan wonen,want vaders krijgen ook geen urgentie verklaring,heb als vader ook 2 jaar in een caravan moeten wonen en m,n kinderen daar moeten ontvangen om de 14 dagen en vakantie,s voordat ik na 2 jaar eindelijk een flat toegewezen kreeg.en moeder kreeg ala minuut een woning toegewezen,en natuurlijk de nieuwe lover waar mama gezellig mee uit kon gaan en een gezellig terrasje kan pakken,en papa betaalde uiteindelijk de rekening.
nee vind het volkomen terecht dat nu eens de moeder geen kant op kan.
maar nogmaals vind het verschrikkelijk voor de kinderen