Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 18-02-2014 14:35:15
Geldzaken & Recht

Is stichting smco betrouwbaar?

Klik * http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/17-02-2014/stichting-meldpunt-collectief-onrecht/]istronghier/strong[/i"> * of * http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1397874]strongihier/i[/b"> *, dan kunt u zelf zien en horen wie en wat de persoon is achter deze......ehhh.... 'stichting'.

wat een gladde prater, die ook nog eens onzin uitkraamt, zoals (tegen beter weten in) proberen goed te praten waarmee hij bezig is. hij wordt er zelfs zenuwachtig van.
en, zoals al eerder aangegeven, wat voor een onzin (!) zijn 'no cure no pay' regel is.

en dan moeten zijn klanten hem nog geloven, terwijl hij de betekenis van 'no cure no pay' nog niet eens weet? hoe kan hij dan voor de rechten van zijn klanten opkomen als hij daar al moeite mee heeft??

wat deze 'meneer' wel vergeten te zeggen is, is dat zijn peperdure lamborghini gallardo ook betaald dient te worden. dus die zogenaamde 'donaties' die komen wel 'goed' terecht.

"ferdy r. (loterijverlies) noemt vragen over zijn gele lamborghini gallardo "irritant". "

tja..... dat begrijpt iedereen wel, waarom....!

en 'stichting'......? het is gewoon keiharde business, dat onder naam van meerdere 'stichtingen' werkt.

"ik heb de afgelopen jaren trouwens nooit salaris ontvangen van de stichting loterijverlies. maar dat komt wel goed. je hoeft met mij geen medelijden te hebben"

staatsloterij kwestie: "rest de vraag wat het spoedeisende belang van de stichting was om nu naar de rechter te stappen. via de leden zijn er immers al miljoenen euro's binnengekomen."

tja..... hoeveel 'stichtingen' zijn er ook alweer? en dat het goed komt, dat geloof ik zonder meer! het is een wirwar van 'stichtingen' en b.v.tjes. dus hij zal z'n geld wel krijgen.

nooit in zee gaan met smco, het is pure misleiding. er wordt er maar één beter van..... en dat is niet zijn clientèle. u bent gewaarschuwd !!