Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 18-02-2014 18:57:44
Geldzaken & Recht

Na echtscheiding geen huis krijgen

Komsja schrijft:
[quote](met je toilettasje en je hand-doekje onder je arm)(en als je kinderen er zijn kunnen die ook met hun tasje meelopen) in de zomer is het dan net zoals kamperen voor jou en de kinderen,maar in de winter is het niet echt prettig kan ik u melden.
maar ach,denk dat u als vrouw(moeder) geen 2 jaar die ellende hoeft te ondergaan.

dat is wel een camping uit vroeg in de vorige eeuw, hoor. totaal onnodig; gewone stacaravans hebben al "tig" jaar eigen sanitaire voorzieningen, elektra, gas, kabel enz. je zou mijn ex-caravan eens moeten zien: zit nu "vol" met buitenlanders: kan de campingbeheerder zijn zakken mee vullen. en je zou toch niet willen dat de visjes63 zo'n slecht toekomstbeeld voor zich zou moeten hebben.

en, visjes63, ik hoop oprecht dat je (zonder gewelddadigheden - ;-) ) snel een plek kan vinden, voor jouw alleen (altijd tijdelijk) en/of met jullie kinderen.