Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eh
eheerewa - 04-03-2014 17:20:35
Garantie & Verzekeringen

Afbreken reis door breken van been, annuleringsverzekering

Even een update na nog wat belletjes met interpolis.

na 3x uitgelegd te hebben aan de bellende medewerkers van interpolis waarom ik niet eens ben met bovenstaande situatie is mijn 'dossier' doorgezet naar de afdeling recreatie. dit is de afdeling die dus echt iets snapt van reizen en annuleren...

zij hebben het dossier ingezien en opnieuw contact opgenomen. ik heb van hen geen enkele verwijzing meer gekregen naar voorwaarden, maar direct duidelijkheid dat ik 6 dagen uitgekeerd kon krijgen! eindelijk.

daarnaast wees deze medewerker mij op het feit dat zijn nog rekeningen miste van de overblijfhotels, taxitransfers van ziekenhuis naar hotel of anderszins. ik moest ook kijken naar telefoonkosten, om die op te geven.

wat mij betreft zaak dus netjes opgelost door interpolis. alleen jammer dat je aan de voorkant eerst tegengewerkt wordt, en alleen bij voldoende zeuren gelijk krijgt.

dank allen voor jullie reacties.