Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-08-2005 01:23:16
Vrije tijd & Tuin

Bananenplant met gele bladeren

kopie van www.intratuin.nl:


bananenplant: heb deze plant al zeker 6 jaar, heeft al 4 kleintjes gehad.. de laatste maanden is de moederplant heel hard gaan groeien, prachtig om zien. nu beginnen alle bladeren geel te worden en te verdrogen terwijl er toch nog nieuwe bijkomen en onderaan de plant komt weer een scheutje. kan het daar aan liggen. ik heb vroeger de scheuten telkens verplant als ze als ze groot genoeg waren. moet ik deze scheut direct weghalen om de plant te redden?
ik zou het zeker doen de kleine scheuten weghalen, want deze nemen best nogal wat voeding van de moederplant weg, daarom heeft deze het nu ook zo moeilijk. wanneer u die kleine plantjes weggehaald heeft, dan zou ik de moederplant ook wat voeding geven.
en kijk hier eens:http://www.neerlandstuin.nl/plantenb/musa.htmlgr. hutch