Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2005 04:31:12
Voeding & Gezondheid

Breastgro

gelukkig sprak hier een ervaringsdeskundige. inderdaad is het de stimulatie van de hormoonhuishouding die een vergroting kan bewerkstelligen. volgens minstens één bn'er kan dit ook gewoon met een anti-conceptiepil, wel een stuk goedkoper en volgens haar harrie's, veel effectiever. of dit ook zonder verdere risico's is, laat ik even buiten de discussie. tenslotte is een borstvergroting middel een ok, altijd onder volledige narcose, zeker ook niet zonder gevaar.


wanneer het op specifieke kennis aankomt, dan vertrouw ik het verhaal niet helemaal meer. wanneer er gesteld wordt dat hop, aangetoond door testen, een bierbuik veroorzaakt, dan schiet ik in een lachkramp. verschillende testen hebben juist aangetoont dat de verhouding "bier staat tot bierbuik" gelijk is aan de verhouding "waterdrinken staat tot waterhoofd". (v.s., g.b., zweden en tjechië)