Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
hurk0987 - 30-03-2014 12:44:49
Computers & Telefonie

Downloadsnelheid laten testen

[quote=gkelderman schreef op zondag 30 mrt 2014, 10:56]hallo allemaal,

wie van jullie heeft ook de speedtest van kassa vara per mail toegestuurd gekregen en ook uitgevoerd? ik heb het laten testen, maar er klopt totaal niks van die meting. bij die speedtest gaf hij aan dat ik een download snelheid had van 44.68 mbps en bij uploadsnelheid 4.46 mbps . daarna heb ik de test bij ziggo zelf gedaan, en daar gaf de downloadsnelheid 62.80 mbps aan en de uploadsnelheid 5.82 mbps
ook heb ik bij verschillende ander sites een speedtest gedaan en daar zat ik ook ± download snelheid op 61.50 mbps ik heb bij ziggo het alles in 1 plus pakket en ik heb er nooit moeilijkheden mee, ook met films downloaden op spotnet geeft hij ook een download snelheid aan van 60 ± 61 mbps hebben jullie het ook bij verschillende sites of bij jullie provider getest? graag wil ik jullie oordeel horen, want volgens mij, omdat je na die test het formulier in moet vullen met je e-mail adres / naam en telefoonnummer, en of ze contact met je mogen opnemen het om een andere provider gaat die jou als nieuwe klant wil hebben. ik heb aangegeven dat ik wel benaderd wil worden, dan kan ik hun meteen zeggen dat er totaal niks van klopt met die speedtest. ik hoop iets van jullie ervaring te mogen horen.

bij voorbaat dank.
g.kelderman