Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
dani14 - 06-04-2014 18:03:13
Auto & Vervoer

E-sigaret

[quote=forever-nl schreef op zondag 6 apr 2014, 17:46]laten we het er op houden dat roel fresow als arts en vanuit zijn praktijk inderdaad heel veel kan vertellen over de e-sigaret en dat de balans in zijn uitspraken richting het gebruik van de e-sigaret in zijn geheel niets met het feit te maken heeft dat hij ze zelf verkoopt.
als je mensen zo gaat beoordelen, dan doet het feit dat meneer rutgers zijn salaris door de farmaceutische industrie wordt betaald en dat hij voortdurend overal roept dat pleisters/ kauwgum en medicijnen zoals champix beter zijn, er waarschijnlijk ook iets toe.
zoek eens uit hoe diep de farmaceutische industrie/ lobby hun vingers in de pap van longartsen/ longfonds ed hebben.
https://www.longfonds.nl/onze-partners
weet je wie de hardste lobby tegen de e- cig gevoerd heeft in het europese parlement: juist de tabaksindustrie en de farmaceutische industrie.

het trieste van deze uitzending was trouwens dat er wel degelijk al heel veel wetenschappelijk onderzoek (met positieve en negatieve uitkomsten) is gedaan naar de e-cig maar dat dat er in zo'n debat niet echt uitkomt.