Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nu
nuwim - 07-04-2014 17:11:31
Auto & Vervoer

E-sigaret

[quote=costnix schreef op maandag 7 apr 2014, 16:54]@nuwim
wat vindt u van de reactie van de longarts waar ik mee heb gewerkt: "stel je eens voor, dat iedereen stopt met roken, dat scheelt mij de helft van mijn inkomen!"
roken op welke manier ook is gewoon slechts voor de gezondheid van een mens (behalve niet roken)
ik ben zelf zo slim geweest on niet met roken te beginnen. heb duizenden mensen als patiënt gehad, de gevolgen van roken hebben ondervonden (verlies van ledematen, hartaanvallen, copd,.......)
een slimme roker is een niet roker :-)

mooi voorbeeld van hoe iedereen voor eigen parochie preekt. een longarts zonder longpatiënten heeft een probleem. net als de tabaksindustrie, de farmaceutische industrie en de overheid als morgen iedereen stopt met roken.

natuurlijk is niet-roken het beste wat je kunt doen. ik spreek als ex-roker uit ervaring. maar voor veel verstokte rokers die het niet lukt om te stoppen met roken, is de e-sigaret een regelrechte uitkomst en een goede stap op weg naar een rookvrij leven.

regulering en kwaliteitscontrole van de e-sigaret zijn belangrijk. ook zal meer onderzoek moeten worden gedaan naar de langetermijneffecten. maar het is stuitend om te zien hoe men de opkomst van de e-sigaret onder valse voorwendselen probeert tegen te houden.