Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

myranna
myranna - 08-04-2014 01:37:54
Auto & Vervoer

E-sigaret

Wat betreft die langetermijneffecten... de nrt's zijn op de markt gebracht zonder onderzoeken naar de langetermijneffecten! (hoefde ook niet, want de kortetermijneffecten van zware bijwerkingen waren al snel bekend)

en er is inmiddels wereldwijd en ook in nederland al een leger dampers vanaf 2006-2007 en de gezondheid van deze oudgedienden is er na 7 jaren alleen maar beter op geworden. is dat niet voldoende bewijs? kun je daaruit zelf het langetermijneffect niet concluderen?
een damper meldde ook, dat zijn longarts bij hem 5% meer longcapaciteit had gemeten binnen slechts 4 weken na het starten met dampen!

dampen kan na 7 jaren toch echt geen 'nieuw fenomeen' meer genoemd worden.
maar aangezien nu blijkt, dat velen er nog steeds niet of nauwelijks van gehoord hadden, moet er dus reclame gemaakt worden. dit is immers in het grootste belang voor de volksgezondheid, vooral vanwege de inefficiënte nicotinepleisters, -kauwgom en afkickpillen met bijzonder nare bijwerkingen.