Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cheaptickets.nl
cheaptickets.nl - 19-04-2014 14:37:05
Auto & Vervoer

Teruggave kosten vliegtickets

Beste mevrouw degenhart,

op lijndiensttickets zijn de anvr reisvoorwaarden niet van toepassing.
tevens staat in de algemene voorwaarden van cheaptickets.nl vermeld dat een ticket na boeken definitief is en niet meer gewijzigd of geannuleerd kan worden.

de zogenoemde bedenktijd waarvan sprake is bij een reguliere ‘koop op afstand’, is niet van toepassing op de dienstverlening van cheaptickets.nl. vanaf het moment dat de opdrachtgever op ‘betalen en bevestigen’ drukt, is de boeking definitief.

volgens de voorwaarden van czech airlines is uw ticket niet wijzigbaar of annuleerbaar. in dit geval dient u dan een nieuwe boeking te maken met de correcte datum.

cheaptickets.nl begrijpt dat het vervelend is dat uw ticket niet wijzigbaar is, echter kunnen wij niet afwijken van de door de luchtvaartmaatschappij gestelde voorwaarden.

met vriendelijke groet,

customer support
cheaptickets.nl