Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miepje58 - 24-04-2014 12:37:37
Geldzaken & Recht

Onrealistische eis duo voor studiefinanciering

Hier nog eentje. ik had een full time baan van 40 uur, een bijbaantje (weliswaar zonder reistijd) van 15 uur per week en ik haalde een hbo bachelor in 3 jaar i.p.v. 4. waren slopende jaren, dat wel ;-(

nu wil ik niet daarmee uw probleem bagatelliseren, integendeel. ik leef met u en uw vriendin mee. is het wellicht een optie, gezien het feit dat u schrijft over dat vele reizen, om een bijbaan te zoeken in de buurt van het opleidingsinstituut? dan is ze langer van huis maar het scheelt tijd.
verder zult u samen helaas de tanden op elkaar moeten zetten en doorbijten. troost u met de gedachte dat u beiden na het afronden van de studie met enig geluk een goede baan kunt krijgen.