Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 24-04-2014 13:23:59
Geldzaken & Recht

Onrealistische eis duo voor studiefinanciering

[quote=hvdkamp schreef op woensdag 23 apr 2014, 21:36
nu is besloten dat niet-nederlandse studenten per 1 januari naast hun opleiding 56 uur per maand moeten werken om hun recht op stufi te behouden. dit komt neer op 14 uur per week.


@hvdkamp,
dit is van toepassing op alle niet nederlandse studenten en waarom zou er voor uw vriendin een uitzondering gemaakt moeten worden.
als alle regels en voorschriften een mensenleven lang mee zouden moeten gaan, dan kunnen er nooit aanpassingen en/of wijzigingen worden doorgevoerd, want elke dag worden er nieuwe mensen geboren. iedereen loopt in zijn/haar opvolgende levensfases tegen zaken aan die op dat moment niet goed uitkomen, maar waar een wil is is ook een weg.
de vergelijking die u hier maakt over autochtoon en allochtoon hoort in dit verhaal al helemaal niet thuis evenals uw opmerking over vluchtelingen.
ondanks uw hbo opleiding moet u nog heel veel leren en ik denk dat u dit niet "al te graag" hoort.