Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
busse_1 - 14-08-2014 20:11:13
Vrije tijd & Tuin

Composiet schutting (antraciet grijs) trekt krom (en hol) ??

[quote=mec1987 schreef op dinsdag 29 okt 2013, 12:38]wat een mooie droom had moeten zijn veranderde in een hel.. bij de aankoop werd vermeld dat het een schutting was die levenslang mee zou gaan en onderhoud vrij, ideaal dachten wij maar helaas.. ook mijn schermen trekken krom en vertonen scheuren, zelfs in de poort, ik heb de schermen (composiet, merk elephant) gekocht bij schoehuijs, nog geen 2 jaar geleden.

na meerder malen mijn klacht te hebben gemaild en telefonisch contact te hebben gehad kwam er uiteindelijk iemand langs van de leverancier, die deed de klacht af als verkeerd gemonteerd, belachelijk ik heb de schutting precies zo gemonteerd zoals deze bij schoehuijs te alkmaar ook is gemonteerd, ik ben uit me werk meteen naar schoehuijs te alkmaar gegaan waar ik de manager kreeg te spreken, hij zij ook dat het zo hoort en dat de kwaliteit van de schermen heel slecht was, ze hadden al behoorlijk wat klachten binnen gekregen en wil de schermen ook eigenlijk niet meer verkopen, hij beloofde de schermen te komen herstellen en de poort te vervangen maar hij probeerde me gewoon aan het lijntje te houden.. maanden ben ik nu al bezig en het enige wat ik heb is een nieuwe poort (van dekker hout 'leverancier' gekregen werd er bij vermeld) die in mijn achtertuin was gedropt omdat ze geen zin hadden om deze even te monteren terwijl ze dit wel hadden beloofd. helaas heeft het geen zin om met schoehuijs verder in discussie te gaan(deze mensen kunnen niet met klachten om gaan), ik heb het bij mijn rechtsbijstand gemeld en hoop dat de schutting snel gerepareerd zal worden en mijn poort kan afsluiten!

de schutting heeft mij en m'n partner meer dan 2000 euro gekost, is nog geen 2 jaar oud, is helemaal krom getrokken en op diverse plekken in de schermen/poort komen er scheuren, ik raad iedereen af deze schermen aan te schaffen!!!!!!!!!!!