Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-05-2014 16:13:34
Vrije tijd & Tuin

Is deze site betrouwbaar

Deze site is niet betrouwbaar.

ik heb er 2 paar schoenen besteld. moest 15 min wachten en dan binnen 24 uur zou ik bericht krijgen of het was gelukt. het bedrag was 120 bij elkaar. en er is nu opeens 240 afgeschreven terwijl we maar een keer twee paar hebben besteld en niet twee keer.
je kan ze niet meer bereiken want de site is opeens uit de lucht !!!!!
bij de afschrijving staat ook een andere site met newgoodshop.com en mqkeshop.com (allebij uit beijng china !!) terwijl ze volgens de site uit amerika zouden komen. klopt dus helemaal niks van.
en de site mqkeshop.com is een hele andere site met juweliers dingen.
gelukkig hebben we het geld terug gekregen. maar we voelen ons in de maling genomen door de mooie en aantrekkelijke prijzen. en dus opgelicht! een dingen hebben we wel geleerd.. wat te mooi is om waar te zijn is ook te mooi om waar te zijn.

niets bestellen. stelletje oplichters