Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

en
engel_1 - 28-04-2004 18:56:47
Computers & Telefonie

welk merk PC is prijs/kwaliteit het beste

heb in afgelopen tijd best wel wat reclame blaadjes bekeken en winkels in en uit gelopen voor een nieuwe pc. je komt er zo achter dat er veel bekende maar ook onbekende merken bestaan...... nou noem ik er zo eens een paar fujitsu siemens, compaq, packard bell, hp en my com, paradidgit.


wie kan mij wegwijs maken welk merk of meerdere er echt goed zijn. wil er o.a. wel een met flinke werkgeheugen, en met een mp3 speler werken, dvd's bekijken daar heb je toch een speciale kaart voor nodig? en uiteraard internetten en ook spellen mee doen evt instaleren. ook wil ik daar ook wel een paar jaar mee kunnen werken en hoe zit het met met de beeldschermen, is een platte tft of ??? beter.


alvast bedankt,


groet angelique