Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
kollie98 - 11-07-2006 18:34:39
Auto & Vervoer

problemen peugeot 206 wegrijden benzine, 2 vraagjes

hai,


wij hebben en peugeot 206 1.4 rv uit 2000 op lpg. nu had hij eind vorig jaar problemen met het gas en is in feb-06 de injector vervangen, sindsdien rijd hij goed op gas, echter heeft hij sinds feb bijna niet meer op benzine gereden. nu rijden we sinds anderhalve maand weer regelmatig op benzine, maar heeft hij problemen 's morgens bij het wegrijden op benzine, hij houdt nl in bij het wegrijden(geen stottering,niet afslaan)maar hij komt gewoon moeilijk weg.  na een aantal seconden is het probleem opeens weg en kun je gewoon verder rijden, waarna hij onderweg geen problemen heeft. alleen als hij een tijdje staat, heb je weer hetzelfde probleem. het treedt vooral op bij een koude motor


1)wat kan de oorzaak van dit probleem zijn?     2)daarnaast hebben ze gisteren bij een peugeot garage de 4 benzineinjectoren gereinigd, kosten 230.00, dit heeft echter het probleem niet verholpen. moeten wij de hele rekening wel betalen. ze hebben iets gedaan, maar het probleem niet verholpen.


wie weet raad?


groetjes


erik