Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
willeke1980 - 30-03-2007 13:56:20
Huishouden & Energie

heeft hij gelijk?

vorig jaar juli hebben wij onze oude schuur afgebroken die op de erfafscheiding staat bij ons en onze buren. wij hebben hier gelijk een nieuwe op gezet. deze is een keer zo groot en heeft een puntdakje. hier was de buurman al niet mee eens. wij hebben de puntdakje laten zakken. omdat toen het slechtere weer kwam, konden wij niet verder. nu kwam vandaag de buurman aan de deur dat de dakgoot niet boven zijn grondgebied mag hangen en dat wij het water ook niet zo mogen laten aflopen.


hij doet vanaf het begin al moeilijk. onze schuur is nog net iets kleinder dan 10 m2. en het dak zit onder de 3 meter. eigenlijk wil hij dat wij een plat dak maken. nu zitten wij dus met een onafgemaakte schuur met puntdak. wij mogen aan zijn kant geen dakgoot plaatsen en er zo af laten lopen mag ook niet. hoe moeten wij dit verder oplossen, hij is bang dat zijn huis minder waard wordt door deze dakgoot. help