Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

we
wendybijkerk - 30-07-2007 13:43:02
Huishouden & Energie

gasverbruik cv ketel

Ik woon sins 1 1/2 jr. in een appartement. dit jaar kreeg ik de afrekening van het gasverbruik over een heel jaar. dit lag 2 1/2 keer zo hoog als bij een gemiddeld 3 persoons huishouden. ik ben alleen, kook zelden en gebruik de verwarming alleen als het echt koud is. ik werk 5 dagen in de week en de verwarming staat dan op 15 graden, dus staat uit.
deze maand heb ik bijgehouden hoeveel ik verbruik zelf, en heb ik de meterstanden nagekeken. het verbruik is 120m en dan ben ik nog een weer afwezig geweest. bij mijn ouders is dit verbruik 50m3 en zij zijn met 3 mensen in huis.
na eindeloos overleg met mijn bouwvereniging krijg ik een nieuwe cv ketel, maar kan ik de kosten van mijn gasverbruik verhalen op deze?

mvgr wendy bijkerk