Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
inve - 09-08-2007 13:26:35
Geldzaken & Recht

Nu eens andersom: ik krijg mijn geld niet en wil een incassobureau inschakelen

hallo,


ik heb gewoond via een antikraakorganisatie en heb netjes borg betaald ter hoogte van €275,- en ook voldaan aan de voorwaarden om deze borg terug te krijgen. de organisatie hanteert een termijn van 6 weken om mij deze borg terug te betalen (vind ik erg lang, ik moest de borg binnen een dag betalen maar goed). inmiddels zijn er 8 weken verstreken en vele telefoontjes van mijn kant. het excuus is een fout binnen hun administratie en het op vakantie zijn van de man die de financiële zaken regelt. ik ben het zat achter mijn eigen geld aan te moeten en geen poot hebben om op te staan de vraag van de organisatie: of ik begrip op kan brengen voor de situatie!! (natuurlijk niet)
mijn vraag: kan ik als particulier ook een incassobureau inschakelen en de kosten daarvoor verhalen op de organisatie? en hoe pak ik dit aan?