Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pf
pfklaassen - 24-01-2008 17:36:11
Voeding & Gezondheid

Probiotica

wellicht ben ik niet de eerst maar goed, het volgende. ikzelf heb een variant van de ziekte van crohn, colitis ulcerosa genaamd (darmziekte). dit sinds mijn 8ste jaar. al een tijdje gaat het wat minder en afgelopen dinsdag had ik een controle afspraak in het umc te utrecht. wat let het toeval: ik heb andere medicijnen gekregen, nl. vsl#3, een probiotica. ofwel het bewuste 'medicijn' wat een dag later in het nieuws is geweest. wat ik hier nu mee aanmoet geen idee.


op zich al vreemd om nu te starten met het medicijn maar goed. het medicijn als het dan zo genoemd mag worden, want het wordt nl. niet vergoed door de verzekering. ik heb gebeld, in mijn geval, naar het zilveren kruis en die meldde me dat het 13,87 kost per 10 sachets (gebruik 3x daags, dus net genoeg voor 3 dgn) en dat is ook de eigen bijdrage. enfin, ik kom bij de apotheek aan. kost het ineens 19,75 per 10 sachets. dus rond de 180 euro per mnd ipv 120. hoe kan dit verschil zo groot zijn? is er hier sprake van prijsophoging door de apotheek?


heeft iemand hier ervaring mee? of nog tips?


mvg. d. klaassen