Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nijmedw - 30-01-2008 22:03:53
Geldzaken & Recht

Aanmaning van MarMer taxaties

hallo,


we hebben een taxatie laten uitvoeren door marmer taxaties en hier dus een rekening voor gekregen. op deze rekening stond dat als we niet op tijd betaalden er een incasso buro wordt ingeschakkeld en de kosten van €29,75 worden verhaald op ons. de betalingtermijn liep 24 jan. af en net voor of op die dag is onze betaling gedaan. per post ontvingen wij direct 25 jan. een aanmaning (bedreiging) met een verhoging van €29,75 !!!! (deze brief kwam overigens niet van een incassoburo). dit bedrag betaal ik dus niet, waardoor ik nu een brief ontvang met de mededeling dat ze onze betaling hebben ontvangen exclusief de €29,75 als boete. dit klopt, want die heb ik niet betaald, daar ik deze kosten absurt vindt en wij nagenoeg op tijd betaalde. in deze brief krijgen we ook te horen dat een incassoburo wordt ingeschakeld om deze €29,75 te incasseren.


onze vraag is, wie heeft ervaring met marmer en wat moeten we nu doen, of wel, hebben ze het recht om zo'n hoge rekening te sturen.


marmer taxaties, taxeert goedkoop (+/- €275,-) maar houdt er daarnaast behoorlijke agressieve methoden op na om extra geld te incasseren voor te laat betaalde rekeningen. laat dit in ieder geval een waarschuwing zijn voor iedereen !!!


 


bedankt voor eventuele reacties.


 


edward