Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rorus - 27-02-2008 19:47:18
Geldzaken & Recht

Uitzendkracht - lenen

ik ben ongeveer een jaar werkzaam als uitzendkracht en bevindt mij in een nogal ongemakkelijke positie.


ik rij ook al een jaar auto voor m'n hobby en om op m'n werk te komen. dus ik heb m'n auto 'nodig'. ik hou elke maand voldoende over om af te lossen dus ik wilde een lening aanvragen en ging er vanuit dat dit ging lukken.


ondertussen ben ik gaan kijken voor een auto en heb er een gevonden. hier heb ik een koop overeenkomst voor afgesloten (omdat ik zeker was dat een lening goed mogelijk was), in deze overeenkomst stond ook vermeld dat er 10% van het bedrag voor de auto betaald moet worden als de koop van mijn kant niet door gaat.


nu is het punt echter natuurlijk dat ik niet van plan ben die 10% te betalen, maar ik kan ook niet gemakkelijk een manier bedenken om dat bedrag toch te lenen.


ook wil ik er even bij zeggen dat het bedrijf waar ik werk mij graag in dienst neemt als ik 1000 uur bij hen heb gewerkt, alleen kan daar schriftelijk niets voor worden geregeld.


is er nog een andere manier dan 3 leningen tegelijk aan te vragen?