Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
missylady - 13-07-2008 19:18:17
Garantie & Verzekeringen

Annulering niet mogelijk bij D-reizen!!!!

goede middag allemaal,

maanden geleden heb ik mijn vliegticket geboekt samen met mijn moeder en zus bij d-reizen. heb daarbij ook een annuleringsverzekering bij genomen voor het geval dat er wat gebeurd ik nog altijd kan annuleren! een maand later ben ik aangenomen bij mijn huidige baan op schiphol. heb tijdig mijn vakantie aangevraagd maar deze word helaas pas kort voor de zomer beantwoord. de vakantie is niet akkoord gekregen omdat er geen mogelijkheid is om in de aangevraagde periode vrij te krijgen wegens de drukte op schiphol.
heb hier ook schriftelijke bewijs van ontvangen!

nou heb ik telefonisch contact gehad met de verzekering van d-reizen en heb alles duidelijk uitgelegd. als antwoord gaven zij dat een annulering in dat geval alleen maar geldig is als ik in de ww zat voordat mij een baan is toegewezen gekregen! dat is dus niet het geval!

nou is de vliegreis al aanstaande vrijdag 18 juli, en is mijn 430 euro weg als ik geen geldige annuleringsreden heb!

wie kan mij hierbij dringend helpen???? aub!!!

mvg,

missy