Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
kompalaya - 26-12-2008 08:57:33
Geldzaken & Recht

betalen of niet

afgelopen jaar ben ik op vakantie geweest naar een camping van knaus (in zo stacaravan) in duitsland, gelijk daaropvolgend zijn we doorgereist en hebben we verbleven in een hotel in zuid duitsland. om niet in een keer terug te hoeven rijden hadden we bij de eerste camping gevraagt of er nog plek was op een camping van hun haverwege mijn terugreis. ik had aangegeven dat we maximaal 5 dagen zouden blijven.de jongen van de receptie kwam vertellen dat er plek genoeg was.wij dus eerst naar dat hotel en op de terugreis naar die camping. alles ging prima tot het weer wat minder werd en we na drie dagen besloten naar huis te gaan. ik kreeg aan de balie de rekening voor 5 dagen voorgeschoteld. nadat ik duidelijk had gemaakt dat ik niets geboekt had en alleen had gevraagt of  r plek was stonden die dames daar me alleen maar aan te gapen. ze hadden inmiddels wel mijn borg op de toonbank gelegt. die heb ik toen maar gepakt en ben toen weggereden. de sleutel van de slagboom heb ik toen in het apparaat achtergelaten. toen ik thuis kwam lag er op de deurmat een boekingsbevestiging van het verblijf op de tweede camping. die heb ik natuurlijk nooit kunnen zien en op reageren omdat we toen in het hotel zaten. ik heb wel gelijk de drie overnachtingen overgemaakt op hun rekening. nu krijg ik na een paar maanden dus rekeningen opgestuurd voor twee overnachtingen en voor het vergoeden van de sleutel die ik meegenomen zou hebben. er zit ook een brief bij van een rechtsanwalt waarin staat dat bij een volgend bezoek aan duitsland ik letterlijk "ünannhmlichkeiten  zu erfahren" mijn vrouw vindt dat ik moet betalen om van het gezeik af te zijn en is bang dat het steeds meer wordt. zit nu al 60 euro van die rechtsanwalt bij.


ik vind dat we niet moeten betalen omdat ik niet voor vijf nachten wil betalen omdat we er maar drie nachten zijn geweest. verder wil ik me niet laten intimideren door brieven terwijl zij er niet van kan slapen.