Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alysia - 17-12-2009 23:23:03
Huishouden & Energie

Praxis geeft met linkerhand, en steelt met haar rechterhand

Vrienden van ons kochten verleden week een kacheltje bij de praxis in utrecht. het kacheltje was toch niet wat zij bedoelde, en ze vroegen ons of wij het voor hun wilde terug brengen.

met de bon brachten we het artikel terug. de medewerkster keek de bon na en zei, dat we bij aankoop een kortingsbon van € 2.50 gekregen hadden. die moesten we ook inleveren. hadden wij de kortingsbon niet dan moest er
€ 2.50 terug betaald worden. we vertelde de medewerkster dat het artikel niet van ons was, en dat wij niets wisten van een kortingsingsbon. ja regel was regel, dus kregen we € 2.50 minder terug.

praxis geeft dus zonder dat je erom vraagt bij aankoop van een artikel een kortingsbon van € 2.50 gratis, die je tussen een door praxis bepaalde tijd, bij aankoop van een artikel kan inleveren.

voldoet het artikel dat je gekocht hebt niet, en wil je het terug brengen, dan ben je dus verplicht de gratis gekregen kortingsbon mee te nemen en ook terug te geven. heb je die niet meer, misschien weggegooid omdat je denkt ik heb toch niets meer nodig of zoiets, dan neemt praxis het recht om bij het terug gebrachte artikel de door hun aangeboden korting van € 2.50 in te houden.

ik vind dit gewoon diestal, ik heb toch niet om een kortingsbon gevraagd !!!!!