Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
schaijk38 - 30-04-2010 17:42:32
Huishouden & Energie

vloertegel schoonmaken

Wie heeft er voor mij de oplossing om een grandeur black d601119. zwart/grijze tegel schoon te krijgen. we hebben al van alles geprobeerd maar naar iedere schoonmaak beurt is er dus niks veranderd. nog steeds dezelfde vlekken.
nadat de tegelvloer is gelegd. november 2009. hebben we de vloer met hmk r55 gereinigd. daarna met hmk p24. deze laatste mocht iedere maand 1x. nu dit dus niks helpt de vlekkendruppels blijven. hebben we hmk r57. maar deze is te agressief. ook hmk p15 levert niks op. met deze laatste mogen we dagelijks schoonmaken. nu kreeg ik van een kennis te horen dat zachte groene zeep (driehoek) zou helpen. deze helpt wel, alle vlekken weg, maar ook een hele tegel die niet meer glanst.
wie o wie heeft raad.