Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
seeker - 22-06-2010 21:08:55
Geldzaken & Recht

Bank of Scotland spaarrekening actie: 20 euro cadeau bij een Internet spaarrekening

Ik surfde net naar www.spaarrente.nl en toen kreeg ik de volgende actie toe geschoteld: 20 euro cadeau bij een internet spaarrekening bij bank of scotland.

http://sparen.bankofscotland.nl/nl/sparen/nu_20_euro_cadeau.html

[qoute]
zo doet u mee:

stap 1: vul het formulier in

klik op 'spaarrekening openen' en vul het formulier volledig in. voor het invullen van de aanvraag hebt u de volgende gegevens nodig:

• het nummer van uw bankrekening
• het nummer van uw mobiele telefoon
• uw burger service nummer
• het nummer van uw legitimatiebewijs
• uw e-mailadres

stap 2: eerste storting ter identificatie

wij vragen u een eerste storting te doen vanaf uw tegenrekening naar uw internet spaarrekening. u kunt de hoogte van deze storting uiteraard zelf bepalen.

stap 3: uw rekening activeren

na enkele dagen ontvangt u van bank of scotland per post een activeringscode. met deze code kunt u de internet spaarrekening online activeren. uw internet spaarrekening is nu gereed voor gebruik.

stap 4: ontvang € 20,-

binnen 6 weken nadat wij uw eerste storting hebben ontvangen en u uw rekening geactiveerd heeft, maken wij € 20,- over op uw internet spaarrekening. zo eenvoudig is dat.

nou als ik goed lees wat hier staat krijg ik naar 6 weken 20€ van de bank of scotland, en ik vindt geen eisen van hoogte van bedrag, want ik kan ook gewoon paar euro storten, en dan krijg ik dus 20 na 6 weken.

bij ing is altijd 500 en 3 maanden laten staan, maar ik kan bij bank of scotland niks vinden over dus lijkt erop dat enige voorwaarde een storting vanaf mijn tegenrekening te doen en dat mag elk bedrag zijn, dus 1 euro zou voldoende zijn.

ik begrijp het niet fout of weten jullie ergens nog voorwaarden te vinden die ik over hoofd zie? de rente is overigens 2.4% lagere dan wat ik nu heb bij leaseplanbank.