Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
eddijk - 03-07-2010 18:52:12
Auto & Vervoer

auto gekocht zonder garantie

Ik heb een audi a4 2.5 diesel gekocht bij garage t&t fennema in friesland ik woon zelf in noordholland.
deze auto komt uit 2000 met 285000 km op de teller.voor 5995 euro deze man gaf aan dat het een goed onderhouden auto was en dat er alleen een strip kapot was en een parkeer sensor.ik kreeg niet een bovag garantie die moest ik er bij kopen voor 1500 euro dat heb ik niet gedaan omdat ik de afstand te groot vond en omdat hij goed onderhouden was heb ik van die garantie afgezien.hij moest 15 julli apk gekeurt worden.ik had hem weg gebracht voor de apk en dat was wel erg schrikken de garage kwam al met een rekening van 4200 euro.
kan ik de garage hier voor aansprakelijk stellen of is daar geen mogelijkheid toe.en tot overmaat van ramp ging ook nog de brandstof pomp stuk kosten 1800 euro.
wie kan me helpen.