Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
seeker - 11-09-2010 23:58:27
Geldzaken & Recht

Wat is Kassa in nieuwe seizoen achteruit gegaan

Waarom heeft kassa onderwerpen zoals over rente van hypotheken? het is toch aan de bank zelf om de rente te bepalen?

iemand die een hypotheek neemt die heeft de bank nodig en niet andersom en als u een rente van 4.8 voor 10 jaar genomen hebt dan hoef je niet te verwachten dat ze je plots een lagere rente geven.

als je die rente niet had willen betalen dan had je maar flink moeten sparen dan hoef je niet zo'n hoge rente te betalen.

dit land is soms echt de omgekeerde wereld, de consument leent en dan begint kassa te zeggen dat consumenten zouden moeten mee profiteren wanneer de winst marge stijgt voor de bank.

als ik een product goedkoper kan inkopen ga ik u ook niet mijn prijs daar op aanpassen, want als je meer kunt verdienen op je product dan zou je stom zijn dat niet te doen.

maar gelukkig betalen de banken mij rente en ik niet hun.