Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
moonopreis - 06-01-2011 12:55:02
Huishouden & Energie

garantie keuken Ikea

We hebben een ikea keuken gekocht en geplaatst in juni 2001.

nagenoeg alle panelen vertonen (al geruime tijd) krakeel vorming in de ronding van de panelen. de folie laat los en de deurtjes barsten van boven naar beneden.

ikea heeft ons destijds 10 jaar garantie gegeven en dit staat uitbreid in de folder die we destijds hebben meegekregen. nu beweert ikea dat dit een folder is van 1999 en dat de 10 jaar garantie dus niet meer geld. dit hebben zij destijds nooit gezegd. sinds 2000 zijn ze overgestapt naar een 5-jaars garantie regeling volgens ikea.

nu willen ze ons tegemoet komen en een bedrag van 20% aan ons uitkeren van de beschadigde panelen. totaal komt dit op 164 euro uit. hiervan zouden we nieuwe panelen kunnen kopen (die overigens niet meer in dezelfde soort zijn) ik voel me echt misleid door ikea. is dit wel reeel? ikea heeft eerder aangegeven dat de opdrachtbevestiging als garantiebewijs wordt gezien en deze zijn in ons bezit.

met vriendelijke groeten,
simone van der werff