Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wo
wolters_1 - 10-01-2011 22:37:15
Elektronica & TV

Stop Fax "SWISS MONEY REPORT"

Swiss money report

kan iemand mij helpen hoe ik in van die swiss money reports spam fax afgeraak?
faxen aan het bedrijf werkt niet, mails komen terug ! ben het echt beu in het midden van de nacht wakker gebeld te worden!
alvast bedankt voor jullie reacties


zie ook kranten artikel van 05 januari 2011 in de "twentsche courant tubantia"



almelo - studente rowena pareja (23) uit almelo krijgt dagelijks dreigbrieven en ongefrankeerde postpakketten toegestuurd omdat ze beleggingsadviezen zou spammen per fax. rowena heeft echter niets te maken met het internationaal beruchte beleggingsadviesbedrijf swiss money report.

het bedrijf misbruikt haar adres als zogenaamde vestigingslocatie en laat vervolgens midden in de nacht overal in europa faxen ratelen. in de faxen belooft het bedrijf gouden bergen, aandelen met rendementen van wel duizend procent. tot grote ergernis, woede en frustratie van de ontvangers die er niet in slagen de ongevraagde stroom faxen te stoppen. rowena krijgt post uit meerdere landen en weet niet meer wat ze ermee aan moet. ze is bang dat mensen verhaal komen halen op haar adres. de politie kijkt nu of ze de almelose studente kan helpen. de opta heeft inmiddels meerdere spamklachten ontvangen over swiss money report en onderzoekt de zaak. de afm waarschuwt niet in zee te gaan met het beleggingsbedrijf omdat er 'iets niet in de haak is'.