Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jandirk_1 - 08-02-2011 11:44:31
Geldzaken & Recht

geld in depot op derdenrekening notaris

In februari 2008 is er een bedrag van 25 duizend euro op een rentedragende rek. gestort van een notaris. dit zou nog een deel zijn uit een onverdeeld te goed van 20 jaar geleden!
nu heeft de rechter in juni 2010 uitspraak gedaan dat dat mij toekomt en nu na weer 10 maanden gewacht te hebben kreeg ik bericht van de notaris dat er tot uitbetaling kan worden overgegaan.
3 jaar heeft het dus op die rentedragende rekening gestaan en nu zou de rente 178,50 zijn terwijl de notaris telefonisch nog melde (3 mnd terug) dat ik zo ongeveer gemiddeld moest rekenen op 2/ 2.5% want de rente stond toch niet zo hoog.
natuurlijk ben ik blij met die 25 duizend maar de rente hierover valt mij wel erg tegen.
wie kan mij een antwoord of advies geven?
alvast erg bedankt.
overigens zou mijn ex nog 5 duizend moeten aanvullen omdat het totaal tegoed 30 duizend is hoelang ik nu hier op moet wachten is de vraag.....