Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

silvergirl
silvergirl - 04-03-2011 20:57:47
Voeding & Gezondheid

Professionele haarverf of de haarverf uit de drogist?

Mijn kapster raadt mij met klem aan om bij het verven altijd professionele kappersmerken te gebruiken. want drogisterij producten zouden slecht zijn voor het haar. dus haal ik mijn verf bij de kapperswinkel en in tegenstelling wat veel mensen denken zijn deze producten niet veel duurder dan de consumenten-merken. alleen moet je alles per stuk kopen (verf, ontwikkelingsvloeistof, handschoenen en evt. remover en nabehandeling) en dan ben je rond de 16 euro kwijt.

nu heb ik laatst de syoss verf gekocht in de aanbieding en die pakte net zo goed. maar de john frieda schuimmousse was weer echt rotzooi. maar ook de kappersmerken zijn niet altijd perfect: de professionele lijn van l'oreal is óók een crime om mee te werken: dagenlang heb je nog een laag verf op je hoofdhuid.

wat is nu waar? is professionele haarverf nu echt beter dan de consumenten-verf van de drogist?