Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tim-dalfsen - 16-03-2011 16:58:15
Auto & Vervoer

Opgelicht door Media Markt

Afgelopen zomer (18 juli) heb ik bij de media markt in zwolle een sony xplod autoradio gekocht van 160 euro voor mijn auto.
radio deed het perfect en heb er ook nooit problemen mee gehad.
tot ik vorige week mijn auto starte en mijn radio het niet deed.
nu ben ik er mee terug gegaan naar media markt aangezien ik 1 jaar garantie heb, alles ingeleverd en getekend en nu kreeg ik vandaag bericht dat mijn radio niet te repareren is i.v.m. waterschade.
nu heb ik 2 keuze's:
- afstand doen van mijn radio.
- €24.99 betalen en mijn niet te repareren radio terug krijgen.(kapot dus)

nu heb ik de volgende vragen? waar ze mij geen antwoord op konden geven bij de media markt.

- hoe kan die radio waterschade hebben als het in mijn auto altijd "kurkdroog is". en al zou het vochtig zijn, waarom hebben andere elektronica er geen last van gehad? bovendien zit de radio ingebouwd dus echt nat kan die nooit worden.

- waarom zou ik €24.99 moeten betalen voor het terug krijgen van mijn radio?
ik neem aan dat als ik €160 euro betaal voor die radio dat de radio maar ook de service van de media markt zodanig moet zijn dat ik meerdere jaren plezier van mijn radio moet kunnen hebben.

om heel eerlijk te zijn heb ik zelf het idee dat ze bij media markt gewoon zeggen dat het waterschade is zodat ze geen kosten maken en dus snel van het gezeur af zijn. (aangezien waterschade niet onder de garantie valt)

moet ik dit zomaar kunnen pikken van media markt of heb ik hier iets tegen in te brengen?

alvast bedankt voor de hulp!
groet tim,