Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

id
idazel - 12-04-2011 13:28:20
Vakantie & Reizen

Hoe herken ik merkkleding.

Geachte heer/mevrouw.

onlangs ben ik op vakantie geweest naar turkije ,ben er al vele malen eerder geweest.
soms neem ik wel eens een stuk kleding mee en weet dat er merken zijn die niet mogen ingevoerd worden,dit jaar was ik van plan voor mijn kleinkinderen iets mee te nemen [heb er 8 kleinkinderen].
voor de 5 meisje had ik een hello kitty vestje gekocht en voor de 3 jongens een voetbal shirt [wat ik achteraf stom genoeg had kunnen weten dat die van het merk nike niet mochten, maar er niet heb bij stil gestaan [stom genoeg].
maar wat ik niet wist is dat het merk van hello kitty daar ook bij hoorde en alles dus werd ingenomen daar is natuurlijk best overheen te komen ,maar tot mijn stomme verbazing kreeg ik een proces verbaal en dan krijg je dus een aantekening achter je naam, vanwege mijn werk heb ik een verklaring van goed gedrag nodig en daar bij de douane werd gezegd dat ik die nu niet meer krijg dus dat kan grote gevolgen hebben voor mijn werk.
nu is mijn vraag hoe kan ik weten wat voor kleding mag meegenomen worden? en hoe kan ik het verschil zien in een echt merk en namaak? op het gebied van echt en namaak heb ik echt geen idee de verschillen zijn soms erg minimaal en de kleding was verder van goede kwaliteit [heb er best een goede prijs voor betaald].
zou hier ook meer bekendheid aan kunnen worden gegeven zodat je niet nogmaals de zelfde fout gaat maken.

hopelijk krijg ik een reatie van u/jullie.

met vriendelijke groeten mevrouw van dalen.