Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
belladonna1 - 14-04-2011 14:01:41
Huishouden & Energie

overstap energieleverancier

Wij zijn vorigjaar per 4 mei overgestapt van eneco naar greenchoice. op de jaarnota staat dat leverantie bij greenchoice is gestart 4 mei dus incassering per 4 mei
op de eindnota in juni 2010 van eneco staat levering inclusief de maand mei. is het gebruikelijk dat er dus door 2 leveranciers wordt geincasseerd? heb met beide leveranciers 2x gebeld eneco zegt, overstap duurt 6 weken dus moet u door blijven betalen. greench. zegt nee dat is niet zo. consumentenbond die ik ook gebeld heb, zegt logisch u moet betalen voor wat geleverd is maar wordt er dan door twee leveranciers geleverd? ik begrijp het niet en heb het gevoel dat er dubbel betaald is door ons. ben dus niet goedkoper uit in dit geval.