Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
persoonlijk - 14-04-2011 22:29:48
Voeding & Gezondheid

vaderschapstest

Hallo,

ik heb een vraagje. ik ben net te weten gekomen dat mijn vader misschien niet mijn biologische vader is en wil nu graag een dna test laten doen.ik heb geinformeerd naar de kosten hiervan en kom tot de conclussie dat dit in een laboratorium rond de €800 ligt. nu ben ik aan het rondkijken op internet of er goedkopere worden aangeboden.en dan kom ik uit op site's die de setjes naar huis kunnen sturen en dan moet je de test zelf uitvoeren en weer terugsturen maar ben benieuwd of dit dan wel betrouwbaar genoeg is ik wil wel 100% zekerheid.
is er iemand die hier ervaring mee heeft?zo ja,waar kan ik dan het beste deze dna test laten doen of bestellen?zodat ik op deze vraag de zekerheid krijg dat hij toch mijn echte vader is.