Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pa0fmy - 05-06-2011 13:32:06
Elektronica & TV

ernstige storing op LG MG KG dach en nacht

Sinds enkele maanden heb in ernstige radio storing op alles wat via de ether binnenkomt. behalve dan de fm band. lange golf midden golf en korte golf zijn nu onbruikbaar geworden. de ene buur had een elektronisch voorschakelapparaat voor halogeenverlichting. dat is ondertussen vervangen door een gewone transformator. wat de andere buren in huis hebben weet ik niet daar is niet mee te overleggen. alle apparatuur is daar ce-gekeurd dus volgens hun niks aan de hand. aangezien ik ook zendamateur ben, met vergunning, dus geen muziekpiraat voor de duidelijkheid, kan ik deze hobby niet meer uitoefenen. verder bouw ik zelf radiootjes die ik dus thuis niet meer kan uitproberen. de wereldomroep ontvang ik alleen met ernstige ratel. de 80meterband zit vol met ruis met enkele zeer sterke ruisbulten. er staat altijd een draaggolf op 3,58 mhz. ik heb op internet een formulier ingevuld van het agentschap telecom. de volgende dag al belden ze me op en heb ik de storing via de telefoon laten horen. ze zouden er wat aan doen ik heb ze kortgeleden een mail gestuurd om te vragen hoe het ondertussen met de behandeling van mijn klacht is maar tot op heden geen antwoord.
als ik het zo bekijk is het internet uit het stopcontact, goedkope telefoonopladers en mogelijk ook halogeen of led verlichting met ondeugelijke voorschakelapparatuur. wie heeft een soortgelijk geval gehad en wat zijn de ervaringen met het at. is het mogelijk van uit huis internet uit het stopconact weg te pesten bij de buren zodat ze daarmee ophouden want dat is de grootste boosdoener. hier ook zo'n kastje in het stopcontact prikken en de hele dag aan laten staan.