Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kamphuysen
kamphuysen - 24-07-2011 12:53:42
Geldzaken & Recht

IS DIT KRAKEN? namelijk een huurster van een Onzelf standige Kamer zet een eigen cylinderslot in de voordeur van ons huis

Wat kunnen we hiertegen doen?
andere sloten zelf plaatsen en de huurder de straat op bonjouren?

huurder van een onzelfstandige kamer (bewoont een kamer met een eigen deurslot en mag gebruik maken van de (onze) openbare ruimte oa huiskamer en de keuken wc ijskast vriezer en wasmachine douche.....volgens contract afgesproken

huurder woont zelf in een af te sluiten eigen kamer, (er zijn ook andere huurders met een afsluitbare kamer idem situatie), maar nu plotsklaps laat deze ene huurder de toegang tot de gehele woning niet meer toe, als we aankondigen te komen voor inspectie, doucheputjes enz enz.worden wij tegengehouden.

er is nu een eigen slot cylinder gezet in de algemene toegangs voordeur zonder kennisgeving op voorghand, sleutels hebben we niet gekregen, daardoor kunnen nu niet de nodige controle uitoefenen. pas toen de cylinder was geplaatst kregen we een e mail waar dat werd medegedeeld.

we zien dit '''gewoon als het innemen van eigen bezit'' ongeoorloofd kraken want we hebben geen controle meer over ons eigen bezit nu.