Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kn
knevel - 17-09-2011 22:17:24
Geldzaken & Recht

zorgkosten

Het destijds door hans hoogervorst (hans kots)(vvd) doorgedrukte nieuwe zorgstelsel inclusief miljarden kostende dbc systeem leid voor vele nederlanders tot een financiƫle ondergang. doorsnee burger betaald elk jaar dit gelach.
grote verzekeringsmaatschappijen,overheid bepalen de regie . de overhead in de sector zijn onevenredig hoog en duur. maatschappen in ziekenhuizen en hun directies idem. voorts is het onderdeel visie op preventie en voorlichting op het voorkomen van ziek worden sterk onderbelicht.
medisch gezien kan er vreselijk worden bespaart als de heren machthebbers wakker werden en bijvoorbeeld minder elkaar de bal toespelen daar waar het gaat om de rol van farmaceutische lobby's en ziek makende protocollen binnen de gezondheidszorg. voorts wordt een ieder tussen de oren gepraat dat de vergrijzing hier debet aan is. de heren beleidmakers zijn zo slim dat ze niet kunnen bedenken dat de huidige generaties nu net iets ouder worden dan decennia hier voor. we kunnen alles uitvinden ,naar de maan, 50 jaar geleden, maar we weten ineens niet meer dat we gemiddeld ouder werden. dit huidige stelsel moet zo snel mogelijk verdwijnen. leid tot sociale uitsluiting van het recht op gezondheidszorg. de uit de vs geprojecteerd systeem zal uiteindelijk tot grote sociale onrust leiden in de samenleving.