Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
naataalie - 27-09-2011 14:20:58
Huishouden & Energie

hoe lang blijven vlooiendruppels giftig voor mensen

Wij geven onze kat regelmatig vlooiendruppels in de nek. we wisselen regelmatig van merk omdat katten resistent kunnen worden van 1 merk. in iedere bijsluiter staat dat na het toedienen van de druppels de handen goed gewassen dienen te worden. maar wanneer kunnen we de plek waar de druppels zijn toegedient weer aanraken?
onze kinderen aaien de kat graag. wij hebben sochtends de druppels in de nek gedaan en toen ze smiddags uit school kwamen aaiden ze de kat. mijn zoon zag dat de kat weer gedruppeld was en dat ze hem dus eigenlijk niet mochten aaien, maar is dat wel zo? de plek was al droog, alleen een beetje hard van de opgedroogde druppels. ik heb ze wel de handen laten wassen voor de zekerheid