Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 11-10-2011 14:11:01
Vrije tijd & Tuin

Zelf boeken verkopen bij BOL of toch beter elders?

Hallo allemaal, ik heb een verzameling bijzondere oude en tweedehands boeken die ik wil verkopen, nu kan je natuurlijk een opkoper alles in 1x mee laten nemen maar dan krijg je dus zeer ver onder de waarde betaald, als het ff kan willen de heren handelaren geld toe omdat ze zo goed zijn jou van je handel te verlossen lol

het meeste brengt op de boeken per stuk zelf verkopen maar wat is de beste plek daarvoor? marktplaats, e-bay of is het slim dit bij bol te doen? wie heeft ervaring hiermee, zelf ben ik geneigd te denken dat als ik een boek van een particulier wil kopen bol een soort garantie bied van betrouwbaarheid maar daar staat tegenover dat ik persoonlijk met het kopen op e-bay heel goede ervaringen heb en dat een site als marktplaats en aanverwanten weer zo een groot aanbod van verkopers heeft.

is er iemand die ervaring heeft als verkoper op bol en/of e-bay? wat vinden jullie van belang als je voor een redelijk prijzig artikel op internet gaat zoeken naar een verkoper, wat maakt een verkoper betrouwbaar is dat zo een verbintenis met bol of maakt dat helemaal geen indruk op jullie?

alvast bedankt voor het meedenken en jullie meningen,

vriendelijke groetjes,
enigma.