Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

r6
r6tazdeviltje - 20-11-2011 22:47:54
Voeding & Gezondheid

mislukte sterilisatie zwangerschap tweeling

Op 18 mei 2010 heb ik een sterlisatie ondergaan bij het sfg in rotterdam door dr blom. toen is er op 8-8-2010 een controle geweest van het sperma om te kijken of ik de veiligste anticonceptie had bereikt. dit bleek het geval te zijn.

alhoewel mijn vrouw in oktober 2010 mij het verschrikte nieuws vertelde dat ze zwanger was. dit is op 9-11-2010 ook controleerd in het sfg en ja hoor al mijn zwemmertjes waren weer actief. mijn vrouw bleek trouwens in verwachting te zijn van een tweeling. en doordat wij een aardig voor geschiedenis hadden met de vorige zwangerschappen konden wij de beslissing niet nemen om ze weg te laten halen. trouwens geen enkele beslissing hierin is makkelijk zeker niet als je al had besloten geen kinderen meer te willen krijgen.

nu zijn mijn 2 dochters geboren op 30-5-2011 en de factuur voor bovenstaande operatie kregen wij op 23-5-2011 eindelijk een keer binnen. naar mijn mening wisten ze misschien dat er iets fout gegaan was. waarom stuur je een rekening een jaar na dato pas op.

op 23-9-2011 heb ik een second opinion laten doen onder algehele narcose. want ja nu moest er wel wat meer worden weggehaald. en daar is toch goed te zien dat het weer aan elkaar gegroeid is.

ik heb een klacht ingedient bij het sfg omdat ik de rekening gewoon nooit wil betalen. nu heeft hun eigen klachtencommissie onderzoek gedaan en alles juist bevonden.

nu heb ik in opdracht van mijn huisarts de volgende papieren/dossier laten opvragen zodat er een onafhankelijk commissie naar kan kijken. namelijk;
1. het operatieverslag
2. het protocol betreffende deze operatie
3. protocol controle sperma
4. uitslag van de controle van het sperma
5. onderzoeksverslag van de klachtencommissie

ben namelijk ook van plan de rekening voor de 2de operatie bij het sfg neer te leggen.

nu is mijn vraag. heeft iemand hier al eens mee te maken gehad en zo ja wat kan ik nog meer doen. volgens mijn huisarts was het minste wat het ziekenhuis kon doen een bloemetje sturen voor het ongemak.