Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marjajch - 28-11-2011 20:53:08
Auto & Vervoer

Verkopen scootmobiel

Op 5 maart 2011 heeft mijn schoonmoeder bij practicomfort in katwijk aan zee een tweedehands opvouwbare scootmobiel, merk mobigo model f7 gekocht. zij heeft hier toen € 800,= voor betaald.
de scootmobiel is op 12 april 2011 bij haar afgeleverd. zij heeft er toen driemaal op gereden, waarna zij op 25 maart 2011 is opgenomen in het ziekenhuis. op 3 april 2011 is zij in het ziekenhuis overleden.
de eerste keer dat zij op de scootmobiel reed, haperde de scootmobiel constant, daarom is de accu vervangen.
nu wij bijna alles afgerond hebben, zijn we naar practicomfort gegaan om te vragen of zij de scootmobiel terug willen kopen. zij verkopen immers ook gebruikte scootmobielen.
de eerste keer dat wij kwamen was op zaterdag, we hadden de scootmobiel in de auto. maar die verkoper kon ons niet helpen. de collega die daar over gaat, werkt alleen op een doordeweekse dag.
dus wij een paar weken later op vrijdag weer terug naar practicomfort. ze konden ons toen wederom niet helpen. we moesten maar foto's maken en dan een mail sturen om te vragen of zij de scootmobiel terug wilden kopen.
dus wij dat gedaan.
kregen we een mail terug, met het bod van € 150,=.
wij zijn van mening dat dit schandalig laag is. zelfs een auto zakt in 8 maanden tijd niet 80% in waarde. we gaan hier dus niet mee akkoord. maar ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig of er nog meer mensen zijn die deze ervaring hebben met practicomfort? en wat hebben zij gedaan? mag dit ook zomaar?