Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
deon - 08-01-2012 21:53:32
Elektronica & TV

zeep voor vaatwasmachine

Onlangs hadden wij een grote schade aan onze vaatwasmachine van +/- 5 jaar oud (ruim 500 euro). alle rubbers waren vergaan en moesten vervangen worden. volgens de monteur een bekend verschijnsel bij mensen die de moderne veelkleurige "pillen" gebruiken. volgens de monteur is dit een bekend verschijnsel en wordt bij de nascholingscursussen voor monteurs ook regelmatig besproken. echter zij mogen hier met niemand over praten omdat op deze wasmachinepillen de grootste winst wordt gemaakt.
hij, de monteur, adviseerde om deze "pillen" nooit meer te gebruiken en gewone zeeppoeder voor vaatwassers te gebruiken. daarnaast ook glansspoelmiddel en ontkalkingszout. bij gebruik van de "pillen" zijn deze laatste 2 produkten immers ook niet meer nodig.

heeft iemand hier wel eens van gehoord ?

wij hebben ons dure lesje geleerd en willen de veelkleurige pillen niet meer.