Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tanja1980 - 10-01-2012 20:32:40
Huishouden & Energie

sta op stoel Prominent

Enige tijd geleden ben ik samen met mijn ouders bij de bekende firma prominent geweest voor een sta op stoel. mijn ouders wilden graag naar deze firma, ze zijn (logischerwijs) van de oudere generatie en door de vele foldertjes in de bus, wilden ze naar deze winkel omdat ze afgingen op betrouwbaarheid, degelijkheid etc.

nu is het mij enorm tegenvallen hoe deze firma werkt. door de 'vanafprijzen' gaan (oudere) mensen naar de winkel en hebben na vele mooie beloften als 'leeftijdskorting' het idee dat ze spekkoper zijn. niet uiteraard...als je uiteindelijk nog een kleine 4000 euro moet betalen voor een stoel.

natuurlijk zijn er goedkopere stoelen, maar met een beetje pech zit er dan niet 1 motor in, heb je de goedkoopste bekleding en of de stoel pootjes heeft, valt ook nog af te wachten. (dit klinkt sarcastisch, maar deze ervaring heb ik echt).

ik vraag mij af of meer mensen hier problemen mee hebben?

ik ben voor mijn ouders op internet gaan kijken en we hebben uiteindelijk voor minder dan de helft van de prijs (!!) een sta op stoel gekocht bij vitaalzorg nederland. en niet van een heel ander merk ofzo, maar precies eenzelfde (prominent romeo).

de stoel was maar kort gebruikt en dus in nieuwe staat, we zagen absoluut geen gebruikssporen en beschadigingen ook niet. ze kwamen hem de volgende dag al brengen (vanuit leiden naar losser) en mijn ouders hebben nu dus exact dezelfde stoel die ze bijna voor meer dan het dubbele bedrag hadden aangeschaft bij prominent.
ze geven garantie op de stoel en werken niet met vanafprijzen. voor mij geen grote firma meer die mooie glanzende folders door de bus gooit en tientallen grote gebouwen neerplant.

oudere mensen kiezen er vaak al niet voor om een sta op stoel te kopen en daarnaast hebben ze niet zoveel geld te spenderen.
kortom; ik ben natuurlijk helemaal voor vitaalzorg nederland, omdat mijn ouders zo blij zijn en ze hebben hun zuurverdiende spaargeld in de zak kunnen houden...maar ben ik de enige die zo teleurgesteld is in een grote firma als prominent of zijn er meer mensen? vraag me dit echt af...